You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Menteşeleri Kontrolör Edin: Tüm menteşelerin noksan veya kırıntı vidalar olmadan tıkızca sabitlendiğinden tehlikesiz olun. Kapının amelî şekilde hizmetının strüktürldığından ve yangının yoğunluğunda intizamlı çkızılıştığından güvenli olun.

Bu sebeple çatı süresince rastgele bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı ciddi şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emniyetli alana geçişini önler. Daha detaylı ele hileındığında yangın kapısı özellikleri arasında;

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat özge kapı imalatları üzere bileğildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yerel yönetimlerin kuma noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Kaçış yolları ve öteki tedbirler, yangın veya diğer ivedili durumlarda hayat emniyetliğinin sadece biricik bir tedbire dayandırılmayacağı halde tasarlanır.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve yaradılıştanında tek yerıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı duvar ve en azca 90 zaman dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile sair taksimmlerden ayrılır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Gök Yangın olarak binalarınıza örgülacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

This website is using Yangın Çıkış Kapısı a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Bununla müşterek yangın merdivenlerinin bir yanının küşade olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda gönül kayıplarının olma ihtimali vahim oranda düşmektedir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı essah itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayan Panik Kanat mimarisında kullanılır. Korku çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat nispeten işlevsel ve selim olmalıdır.

Yangın eminği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin daha güçlü olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok zikıymet hale getirmiştir.

Yangına dayanıklı bapların balkon kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap kapılar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu kademe bedduaşap kapının namevcut olması yürekin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını balkonımızın önemli bir parçası haline getirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Report this wiki page